27 хил. евро не достигат за спешна операция на болно от рак момче

ОFFNews 19 януари 2015 в 18:18 9565 6

Никола Ботев.
Никола Ботев.

27 хиляди евро не достигат на 22-годишния Никола Ботев от Плевен, който е болен от рядка форма на рак, за да се подложи на спешна операция.

Никола е претърпял 3 операции на лявото рамо и е с диагноза Инфламаторен миофибробластен тумор. Преди време лекарите му откриват и метастаза в белия дроб.

Според лекарите само още 36 души на цялата планета страдат от подобна форма на заболяването.

Налага се да се подложи на операция в срок до един месец, но не му достигат пари.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи, като дари пари по банков път: 

БАНКА "ОББ" АД
IBAN:BG15UBBS80021028317940

Своята помощ вече оказаха Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина” - Плевен и учениците от Гимназията с преподаване на чужди езици от Плевен.

Децата организират благотворително събитие на 28 януари от 19:00 часа в зала „Катя Попова”. Входът е 4 лв.

Братовчедката на Никола написа обръщение във Фейсбук, с което прикани хората да помогнат:

"Знам всички бързате за някъде, нали! Някои бързат да откраднат миг с любим човек, други се взират напразно в екраните на проклетите си смартфони, а трети пък просто щракат селфита за самочувствие! Така...бууум...тряс и прас!?? И насред цялата тази мултимедийна лудница нахлувам аз, семейството ми и една истинска история на едно 23 годишно момче от Плевен. Той се казва Никола Ботев и е мой братовчед. Освен че е мой братовчед, той е мечтател, остроумник и смелчага! Смелчага е, защото вече от година се бори с някакъв си "Инфламаторен миофибробластен тумор"... Казвам "някакъв си", не защото подценявам противника, а защото съм сигурна, че ще го победим...и точка по въпроса! От победата над мръсника, обаче ни делят едни 30 000 евро, за да изпратим Ники в "Анадолу медицински център" в Истанбул, където лекарите дават добри прогнози за неговото възстановяване!

Мили мои добри приятели, ако чувствате, че искате да дарите на Ники още много усмивки и да му върнете правото да мечтае, моля пишете ми на лично съобщение или пък просто дарете по тази сметка : БАНКА "ОББ" АД IBAN:BG15UBBS80021028317940".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!