14-годишната Сузанита е доволна от "разголения" си клип и обещава още

OFFNews 24 юли 2017 в 10:50 17105 4

14-годишната Сузанита е доволна от

Дъщерята на певеца Орхан Мурад - 14-годишната Сузанита, която се появи полуразголена в клип, смята да продължи да провокира и не се чувства засегната от негативните коментари. Пред Нова тв тя заяви, че се чувства мотивирана да продължи по същия начин. 

Текстът на песента "Луцифер и Буда" написала сама:

Ако ви кажа, няма да повярвате. Бях сама вкъщи, беше ми скучно и оттам вече викам: "Айде, ся, листчето, химикалчето и започвам текста". Текстът е мой, но на Каската частта си я измисли той. 

Ученичката не била запозната със съдържанието на клипа за песента, тъй като имало режисьори и сценаристи, които го подготвили. "Аз нищо не знаех за клипа, какво, що, къде, кога. Просто правех, каквото ми казаха", обясни момичето.

Сузанита обясни, че е показала среден пръст за "Рогатия":

Аз съм артист. Аз там съм нещо, което не съм тук. Всъщност аз не виждам нищо лошо в това, все пак...

Момичето обясни, че имала възможност да се откаже от клипа, но искала да го преживее. "Исках това щурото Сузи да го видя, лудото Сузи, тази скандалната Сузи и се получи много добре", заяви дъщерята на Орхан Мурад. 

Тя има и мечта - освен с музиката искам да се занимава с фризьорство и гримьорство. "Отдава ми се, имам огромно желание да продължа и към тази среда освен музиката", поясни тя и допълни, че е приета в професионална гимназия за фризьорство. 

"Честно да ви кажа, книги аз не обичам толкова да чета, отколкото да гледам филми", каза още младата певица. "Чела съм, но не чета. Нямам любима книга. От българските автори на Христо Ботев съм чела, не мога да се сетя сега, но съм чела", допълни тя. 

Бащата на младия талант защити дъщеря си, като поясни, че това е единственият начин да се прави шоубизнес в България.

Приемете, че това е шоубизнес. Приемете, че едно малко момиче, което иска да се занимава с шоубизнес. В момента тя е провокативна, за да наложи името си. Бих искал в музикално отношение повече да се осланя на моя капацитет. Може би и това ще стане за в бъдеще. Обвинявам за това положение в България цялата система за това положение на нещата в България. Десетки стойностни неща съм направил, на които обаче медиите не са обърнали внимание.

Той каза, че "песничката" е имала друг текст преди това, но после бил сменен. "Събрали са се едни млади хора, направили са си клип. Може би това е пътят да станеш известен в България, така си мисля", каза той.

"Това е единственото решение, за да пробие някой в тази област. Нали не сте забравили кой текст спечели наградата за текст на годината на БГ радио само преди няколко месеца?", заключи Мурад. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

3

Izalina

24.07 2017 в 13:33

" Това е единственото решение, за да пробие някой в тази област. "

Като целите пробив на всяка цена, аз се сещам минимум за още едно решение ... тръгна от Димитровград преди години, а вече си е епидемия. Ми ко? Видимо готово е момето.

Жалка история (цит.)

13507

2

Всички сме доволни.
Спонсорирано от КТБ!

12424

1

petrr96

24.07 2017 в 13:22

Извратено! Малката, не го прави!