12 часа без вода в Западен парк днес

OFFNews Последна промяна на 10 юни 2020 в 05:46 1237 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателни кранове на ул. „Западна“ в жк. „Западен парк“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на Западен парк. С понижено налягане на водата на високите етажи ще бъдат: жк. „Красна поляна“ 1 и 2

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Пиротска“ Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района  по ул. „Пиротска“ от ул. „Странджа“ до ул. „Антим I“. 

Заради монтаж на изпускател на ул. „Павел Младенов“ в кв. „Суходол“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Павел Младенов“ и ул. „Дъб“ от ул. „Павел Младенов“ до ул. „Траян Танев“.

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Подлозище“ кв. „Горна баня“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на ул. „Околовръстен път“, ул. „Подлозище“ и част от местност „Подлозище“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови