12 часа без вода в с. Лозен днес

OFFNews Последна промяна на 16 ноември 2020 в 05:04 530 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването на част от с. Лозен днес, съобщиха от дружеството. 

Причината е реконструкция на уличен водопровод на ул. „Лозенска планина“ в Лозен, водоподаването ще бъде спряно от 09:00 до 21:00 часа в района между ул. „Васил Левски“, ул. „Св. Спас“, ул. „Могила“, ул. „Теменуга“, ул. 73, ул. „Старата чешма“, ул. „Дивано“ и ул. „Съединение“, ул. „Съединение“ между ул. 73 и АМ „Тракия“, 200 ОУ „Отец Паисий“ и 97 ДГ „Изгрев“ – филиал.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !