Ексклузивно Бойко Борисов е опериран след травма при мач (допълнена)

12 часа без вода в Гниляне днес

OFFNews Последна промяна на 07 февруари 2018 в 08:40 1494 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от гр. Нови Искър днес, съобщиха от дружеството. 

Причината е монтаж на спирателни кранове на ул. „Христо Ботев“ в кв. „Гниляне“, където вода няма да има от 9 до 21 часа. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ на площада.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови