12 часа без вода в част от Люлин 4

OFFNews Последна промяна на 25 октомври 2021 в 07:28 304 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Люлин“ 4, съобщиха от дружеството. 

Заради монтаж на спирателен кран на ул. „Христо Караминков“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на бл. 403, бл. 411, бл. 412, бл. 414, бл. 415, бл. 435 и ОДЗ № 55 "Иглика". 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред страничен вход на ОДЗ № 55 „Иглика“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови