Дъжд и хладно време до следващата събота

OFFNews 15 юни 2014 в 08:01 5751 1

Дъждовно и хладно ще е до събота.

Дъждовно и хладно ще е чак до следващата събота - 21 юни, сочи прогнозата на Sinoptik.bg.

В понеделник и вторинк преди обед ще бъде слънчево, но следобед отново главно над западните и централни райони ще превали. В сряда и четвъртък времето ще остане неустойчиво.

На места дъждовете ще са интензивни, не са изключени и градушки. Температурите ще се понижават. В петък ще бъде ветровито и все още ще превалява, а от събота най-накрая ще започне подобрение на времето.

На 15-и юни, неделя, ще превалява в Южна и Западна България следобед, 

През деня над страната ще има разкъсана облачност, временно намаляваща преди обед. Главно в Южна и Западна България ще превалява дъжд, в следобедните часове ще има и гръмотевици. Привечер валежи ще има и над северозападните райони. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток.

В сутрешните часове температурите ще са от 13 до 20 градуса, максималните ще достигат от 23 до 28 градуса.

Над Черноморието още от сутринта ще има разкъсана и променлива облачност. По-интензивин превалявания се очакват по южното крайбрежие. Ще духа североизточен вятър. Температурата на водата ще е от 21 до 23 градуса.

Над планините през деня ще бъде предимно облачно. По-интензивни валежи с гръмотевици ще има в Рило-Родопската област. По високите части температурите ще са от 5 до 11 градуса.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови