Спайската Мел Би пребивана жестоко от мъжа си, издадоха му ограничителна заповед (снимки)

OFFNews 06 април 2017 в 10:30 6049 1

Бившата спайска Мел Би е жертва на домашно насилие от страна на съпруга си, пише telegraph.co.uk.

Певицата от най-известната женска група Spice girls поиска отново развод от съпруга си Стивън Белафонте, а съдът издаде временна ограничителна заповед, с която му забранява да я доближава.

Ограничителната заповед е издадена, след като Мел Би е подала в съда клетвена декларация, в която казва, че Белафонте я е подлагал на емоционално и физическо насилие през целия им брак. Освен насилието Мел Би казва, че е била подлагана и на сексуален тромоз, като мъжът й я е карал да прави снимки, тройки с приятелки и я е заплашвал, че ще ги пусне в социалната мрежа.

Години наред Мел Би, чието име е Мелани Браун, е била жертва на насилие от страна на мъжа си. Певицата пусна снимки дори в Twitter, в които се виждат синините по лицето й след нанасяни побои от мъжа й.

41-годишната Мел Би дори разказва, че насилието винаги идвало след светски събития. Побой мъжът на певицата нанесъл дори след представянето й със Spice girls на Олимпиадата в Лондон. Тогава мъжът й е обвинил, че флиртува с певеца Usher и й нанесъл побой, по време на който я е ритал на килима.

Певицата казва също, че е искала да напусне съпруга си много пъти, но се е страхувала, защото той е казвал, че ще й отнеме децата и ще я пребие.

Мел Би и Белафонте имат 5-годишна дъщеря, която остава под нейно попечителство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови