Победителят от Евровизия 2019 Дънкан Лорънс впечатлен от Виктория

OFFNews 07 май 2020 в 12:56 6080 1

Победителят от Евровизия 2019 Дънкан Лорънс споделели своята висока оценка за Виктория, която ще представи България на конкурса през 2021. Талантливият музикант, който спечели Евровизия за Нидерландия с песента „Arcade”, поздрави Виктория за интерпретацията ѝ на хитовата му песен и изказа своето възхищение в социалните мрежи от музикалния талант на българската певица.

“Arcade” в изпълнение на Виктория:

В Туитър Дънкан призова феновете си да чуят кавъра на Виктория и написа: “Уау, невероятно! Благодаря ти много за твоята версия на „Arcade“. Пази се! И се надявам, че ще се видим на Евровизия догодина!“

Лорънс поздрави българката и в Инстаграм, където допълни: „Толкова красив кавър! За мен е чест! Благодаря ти много.“

Изпълнението на “Arcade” на Виктория беше част от инициативата на организаторите на Евровизия „Eurovision Home Concerts”. По време на онлайн концерта младата певица представи и нова акустична версия на песента “Tears Getting Sober”, с която трябваше да представи България на Евровизия 2020 в Ротердам, преди конкурса да бъде отменен заради пандемията от коронавирус.

Дънкан Лорънс ще зарадва феновете си на 13 май с първия си самостоятелен албум „Worlds on Fire”. Той ще включва и новия сингъл на певеца "Someone Else". Лорънс ще представи песента на живо за първи път по време на специалното шоу на Евровизия „Europe Shine A Light”, което БНТ 1 ще излъчи на 16 май от 22 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5784

1

Бабатунде

07.05 2020 в 13:17

Няма конкурс, няма победител, стига !
Са от кол и въже ще търсите некой да ни похвали, та това са хора, които са толкова подмолни, че ще кажат всичко за добрия имидж !