Ослепителната Тереза Йохауг е отсъстващ номер 1 в Лахти

OFFNews 27 февруари 2017 в 20:15 3039 0

Световното първенство по ски бягане във финландския зимен център Лахти не получава нужното отразяване по мнение на организаторите.

То все още не се е превърнало в катастрофа благодарение на шоуто на венецуелеца Адриан Солано в първия ден на надпреварата, но да се разчита на такива инцидентни прояви не е резултатно в дългосрочен план.

Отсъствието на ослепителната норвежка Тереза Йохауг от стартовете веднага беше почувствано. Секссимволът на ски бягането изтърпява наказание за нелепа употреба на допинг, след като в организма й беше открито вещество, попаднало в него чрез гланц за устни.

Седемкратната световна шампионка плака, обяснява, че е невинна, но беше принесена в изкупителна жертва на олтара на борците с употребата на забранени вещества.

Красавицата напомняше за себе си по време на световното в социалните мрежи, а феновете й чакат с нетърпение изтичане на наказанието.

Производителите на ски също са нетърпеливи, защото кой не би поискал да се качи върху "писалките" при вида на шеметната скандинавка?

Публикация, споделена от Therese (@johaugtherese) на

Публикация, споделена от Therese (@johaugtherese) на

Публикация, споделена от Therese (@johaugtherese) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови