Владо Николов става баща на момиче от четвърти опит

OFFNews 26 януари 2017 в 20:17 7567 0

Волейболното величие Владимир Николов ще стане баща на момиче тази година. Забележете, от четвърти опит! Владо и съпругата му Мая се радват на трима сина - Александър, на 13 години, 10-годишният Симеон и най-малкият - Филип, който е на годинка и половина.

Мая издаде пред списание "Стори", че всъщност четвъртото дете, което носи, изобщо не било планирано и раждането му било под въпрос. Най-вече за нея.

"Когато разбрах, че съм бременна, не подскочих до тавана от радост. Защото все пак си имаме още един мъник, който е едва на година и половина в момента. Основната роля да ме убеди да пробваме още веднъж шанса да имаме момиченце беше на Владо.

Аз се дърпах в началото, защото с четири деца си е сложно, откъдето и да го погледнеш. От друга страна, си има доста положителни страни. В един момент размислих и започнах и аз да се радвам, че ще имаме четвърто дете", разказва Мая.

А когато разбрали, че носи момиченце, еуфорията в семейството била голяма. Радват се и батковците. „В началото малко се притеснявах как ще им съобщя новината, представях си реакция от типа: „Пак ли!“ - споделя многодетната майка, "

Но те го възприеха добре, още повече се зарадваха, че този път ще имат сестричка.“ Сега тя е в петия месец на бременността и, живот и здраве, в края на април ще роди.

Засега бъдещата майка не е мислила по въпроса как ще се справя с отглеждането на четирите деца. Но не се притеснява, защото, откакто цялото семейство се прибра в България, й е доста по-лесно. Филип вече ходи на ясла, а батковците са вече достатъчно големи.

"Може би това беше още една причина да размисля за бебето. Едно е да имаш три деца с по 2-3 години разлика и съвсем друго е двете от тях да са по-големи - те са си направо детегледачи. Откакто се е родил Филип, много ми помагат, ще ми помагат и със сестра си", хвали тя батковците.

Те от няколко години уверено вървят по стъпките на баща си във волейбола. В момента Владо Николов е президент на волейболния Левски и шеф в националните отбори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови