ЦСКА готви взрив на първенството

OFFNews 21 март 2017 в 20:44 2574 0

Лидерът в редовния сезон на волейбол ЦСКА може да откаже участие в полуфиналите! Това обяви треньорът и президент Александър Попов в ефира на DIEMA SPORT 2.

"Червените" не могат да използват домакинското си предимство в полуфинала срещу Нефтохимик. Те подозират двоен аршин, който облагодетелства богатия бургаски клуб.

БФ Волейбол забрани полуфиналната серия на ЦСКА срещу Нефтохимик да се играе в зала "Васил Симов", а в София в настоящия момент няма друга свободна зала. "Нямаме добри новини за феновете на ЦСКА", каза Попов.

"Преди десет дни информирахме федерацията, че "Арена Армеец" е заета заради изборите, зала" Универсиада" също, зала "Христо Ботев" също не отговаря. Направихме опит да се отвори само една трибуна в Христо Ботев, но до този момент няма отговор."

"След като седем месеца сме печелили домакинско предимство, сега ни го отнемат. Зала "Васил Симов" години наред е приемала всякакви мачове, дори европейски."

"За нас излизане от София не е вариант, ние сме ЦСКА София. Не може да дадем домакинското си предимство, спечелено с толкова много труд."

"Разбирам, че да не играем е радикално решение. Днес, след като получихме забраната да не играем в нашата зала, наистина се налага и такова мнение, да не играем полуфиналната среща," категоричен бе Сашо Попов.

Според него, нито една зала, освен тази в Дупница може би, не отговаря на всички изисквания. "Не е хубаво, когато се мери с различен аршин," заключи Попов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!