Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Срам за волейбола ни, ЦСКА получи медалите си в найлоново пликче (видео)

OFFNews 22 април 2017 в 09:03 4592 0

Снимка Спортал

Федерацията по волейбол не спира да работи срещу този толкова успешен за България спорт. Поне доскоро. Служител метна в найлоново пликче медалите на ЦСКА от мъжкия шампионат.

"Червените" станаха втори, въпреки че отпаднаха на полуфинала. Така е по доста шантавия регламент.

Пак според него също така всеки отбор може да се подсили с безброй играчи преди плейофите и да вдигне титлата, като дори не е имал сериозен състав през редовния сезон. Така четвъртият Нефтохимик привика половината национали и нямаше как да не триумфира с титлата.

Но няма нищо случайно в грозния начин, по който ЦСКА получи медалите си. Клубът на Сашо Попов и федерацията се скараха, тъй като "армейците" не получиха разрешение да играят в зала "Васил Симов" плейофите.

Според ЦСКА само залата на Марек отговаря на стандартите в цяла България и обвиниха Евгени Иванов - Пушката в двоен стандарт. в крайна сметка играха в Перник и отпаднаха от Нефтохимик.

Капитанът на ЦСКА Ивайло Стефанов определи този подход като обида към всички в клуба. "За първи път получавам медали по този начин. Това е абсолютно неуважение към труда ни. Това е поредното нещо, което показва, че хората, които управляват нашия спорт са далеч от спорт", коментира Ивайло Стефанов пред "Нова телевизия"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!