Спонсорът на ЦСКА разкри Кралев, Лукарски и едни "глупаци"

Някой иска да строи 10-етажни офис сгради вместо спортните зали

OFFNews 02 февруари 2017 в 21:44 4561 0

Спонсорът на волейболен клуб ЦСКА Мариан Колев даде пиперливо интервю за BGvolleyball.com. В него той говори за не само за наболелия казус за зала "Армеец", но и за проблемите около зала "Васил Симов".

Мариан Колев, собственик на "Хиполенд", заяви, че "червените" няма да се откажат от своите намерения. Той е готов да инвестира веднага в зала "Армеец". Колев разкри интересни подробности от разговорите си с бившия министър на спорта Красен Кралев относно залата.
"

Бившият министър на спорта ми каза в прав текст да не се занимаваме със зала "Армеец". Но за мен ще е много тъжно, ако нашите зали станат офис сгради на 10 етажа, каквато опасност има", каза Колев.

"От София Тех Парк нямат никакво желание да се договорим – прилагат ни някакви андрешковски хитрини. Защо бившият министър на икономиката нареди точно сега ЦСКА да бъде изхвърлен от залата?", попита Мариан Колев.

"Това е уникална зала. Ако някой от тези глупаци, които искат да ни гонят, влезе в нея, би се засрамил от себе си. Тази зала е с много здрава конструкция. Ако се разруши, ще бъде престъпление. Готов съм да направя тази зала в прекрасен вид", категоричен бе спонсорът на "червените".

Мариан Колев говори още за мача на ЦСКА с Амрисвил. Той разкри, че клубът е на загуба от тази среща с 20 000 лева, но въпреки това е щастлив, защото ЦСКА записа рекорд по посещаемост в турнира.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови