Подпалиха джипа на шефа на Вихрен

OFFNews 28 април 2017 в 08:18 2992 0

С коктейл „Молотов“ в Сандански е опожарен джип, собственост на Дора Андонова. Дамата е шеф на плувен клуб Вихрен, има и фирма за алуминиева дограма. Джипът на Андонова е изгорял почти напълно, съобщава вестник "Струма".

Сигналът за палежа е подаден около 03.00 ч. в сряда от собственичката. На място криминалистите са снели отпечатъци и са иззели записите от видеокамерите на „Била” и автогарата.

Любопитен е фактът, че Андонова живее на 50 метра от сградата на РУП в Сандански и от пожарната. Огнеборците са реагирали светкавично, но не са успели да угасят колата. Коктейлът е хвърлен в предната част на джипа.

„Джипът е запален и щетата е голяма. Извършителите са неизвестни. Служителите на полицията работят по установяването им. Не се притеснявам за себе си и семейството си. Не приемам, че палежът е лично срещу мен.

Подозирам, че става въпрос за кокошкарска история. Не знам дали е някаква мода сред пироманите, но преди дни четох, че е запален джип в Кюстендил, вчера в Благоевград, а сега в Сандански. Бизнесът ми е честен, работя от близо 20 години. Не дължи пари на никого”, каза Андонова пред "Струма". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови