Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тукПриемам

Френските туристи търсят семейни ваканции в България

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 17 март 2017 в 11:5143521

България се представя на международното туристическо изложение Salon Mondial du Tourisme, което се провежда в Париж в периода 16-19 март 2017 г.

На българския щанд публиката може да се запознае с възможностите за туризъм у нас. Посещенията на френските туристи в България показват, че те търсят предимно семейни и групови почивки. Интересуват се също от обиколни турове, еко и селски туризъм във вътрешността на страната и по Черноморието. Културно-историческият туризъм, археологическото богатство на България, както и възможностите за балнео- и спа туризъм са също сред атрактивните специализирани услуги за французите.

На българския щанд се правят дегустации на вина, фолклорът се представя от гайдари и български носии, а всеки посетител получава рисувана на място малка картина. Международното туристическо изложение Salon Mondial du Tourisme е отворено за професионалисти и за масовата публика. На него се представят над 400 изложители, като броят на посетителите надхвърля 108 000 души.

България е посетена от над 164 хиляди френски туристи през през 2016 г. Това е ръст от 17% спрямо предходната година.
Denis Rizanov

Рейтинг : 21395

17.03 2017 в 15:52 1
+ 0
- 0
Френските туристи търсят семейни ваканции в България

Къде бе? На Сънибийч в блатото ли? Или на Китен и Приморско?
 
Още от : Туризъм
28 април 2017
FACEBOOK
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.