"Уимбълдън" се зае да прави купища пари от "нежеланата" Шарапова

ОFFNews 23 май 2017 в 15:17 3420 0

Организаторите на "Уимблъдън" отказаха покана към Мария Шарапова за участие в основната схема, но не отказват да изстискат всеки паунд от присъствието на рускинята. По класиране Маша ще започне от квалификациите. 

Домакините ще направят две сериозни промени свързани с начина на провеждане на пресявките. И няма как да не ги свържем с факта, че Мария Шарапова ще участва в тях, отбелязва справедливо www.tenniskafe.com в материала.

Това развитие на нещата все още не бе официално потвърдено в началото на май, когато организаторите вече разкриха, че за първи път в историята на турнира зрителите ще трябва да си плащат за билети, за да гледат мачовете от квалификациите.

Днес бе оповестен и друг прецедент за мачовете от предварителните кръгове – ESPN съобщи, че ще осигури тв покритие за някои от двубоите. Не е сложно човек да се досети дали в ефир ще попаднат мачовете на Маша.

Припомняме, руската звезда получи отказ и от "Ролан Гарос". Хитрите англичани обаче й пратиха покана за турнира на трева в Бирмингам. Така ще подгреят отлично за участието на Шарапова на "Уимбълдън".  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови