Шарапова показа корицата на мемоарите си

OFFNews 19 април 2017 в 10:28 2610 0

Навършващата днес точно 30 години бивша номер 1 в женския тенис Мария Шарапова получи страхотен подарък за юбилея си.

Издателите на биографията й я зарадваха с готовата корица на произведението, което ще излезе на книжния пазар през септември. Предварителните продажби беше са в ход, а цената е 28 долара. Шарапова веднага сподели подаръка си с последователите в социалните мрежи.

Корицата е семпла и стилна - на нея има черно-бяла снимка на Шарапова в жълта рамка и заглавието на произведението "Unstoppable".

"Корицата!! Взех решение да напиша мемоари в края на 2015 година. Не е лесно да бъдеш съдник на себе си, но се постарах да съм честна. Няма правилен или грешен отговор на нищо. Животът на всеки е специален, изпълнен със страст, отдаденост, трудности, падания и ставания.

Не съм пропуснала нищо в книгата си. Не мога да повярвам колко много от вас са направили предварителна поръчка на книгата ми, което ме изстреля на първо място в класацията.

Благодаря ви много", написа Шарапова, която от три дни празнува настъпващата 30-годишнина с редуване на партита и тренировки, тъй като й предстои завръщане на корта след наказание за употреба на допинг на 28 април в Щутгарт.

Публикация, споделена от Maria Sharapova (@mariasharapova) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови