Нечовешка жега, оплака се Григор Димитров

OFFNews 13 март 2017 в 15:31 2403 0

Калифорнийската жега изтощи нашия Григор Димитров. Той се оплака от топлината след победата втория кръг на турнира "Мастърс" в Индиън Уелс срещу Махаил Южний (Русия). Гришо би с лекота 6:4, 6:0.

"Не съм се състезавал от няколко седмици и бях нетърпелив да изляза на корта. Получи се труден мач, особено при тази нечовешка жега. Резултатът изобщо не отговаря на действителността. На мен ми беше трудно да мисля, още повече да се концентрирам върху мача.

Знам, че Михаил е много опитен тенисист, трябваше да подходя с респект към него и трябваше да изчакам своя момент, а и не чувствах топката много добре. Въпреки това, след първия сет, като че ли той се отказа и победата дойде.

Не ми се мисли изобщо, ако трябваше да продължа мача още час или два. Все пак съм доволен, защото чувствам, че правя верните неща на корта, взимам правилните решения", коментира 25-годишният хасковлия.

Както съобщихме, следващият съперник нашето момче е представителят на домакините Джак Сок. Американецът е неприятен съперник на Гришо, има две победи в три мача срещу българина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови