Лудият Настасе разплака с псувни британките, изгониха го

Ивайло Йолчев 22 април 2017 в 16:24 5561 1

Снимка GSP

Илия Настасе взриви плейофа между Румъния и Великобритания за Фед Къп. Тенис легендата на домакините е шеф на отбора. Това не му попречи да нападне жестока съперника. Той напсува Джоана Конта, а после нарече кучка треньорката й Ан Киотавънг. 

Припомняме, на жребия той беше поискал номера на стаята на каката. После пък без да бъде питан, предположи, че бебето на Серина Уилямс ще е цвят "шоколад с мляко". 

Настасе се ядоса на оплакванията на Конта от румънската публика. "Не си на опера, какъв ти е шибаният проблем", извика комшията, бивш номер 1 в мъжкия тенис. После започна да спори със съдиите.

Те го изгониха, наложи се полиция да дърпа бесния 70-годишен лудетина. На излизане Илие успя да нарече "шибани кучки" Конта и нейната треньорка.

Конта се разплака, мачът прекъсна. Наложи се звездата на домакините Симона Халеп да излиза на фронтовата линия и да призовава публиката за спокойствие. В крайна сметка мачът продължи.

Преди това Илие се нахвърли на британска кореспондентка заради начина, по който е отразила думите му за бебето на Серина Уилямс. "Глупава си, доста глупава", отсъди румънецът.

А както се казва, вечерта тепърва предстои!  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови