И от "Уимбълдън" показаха мускули, отрязаха Шарапова

OFFNews 18 май 2017 в 19:59 4576 2

Организаторите на турнира "Уимбълдън" решиха да не предоставят "wild card" на руската тенисистка Мария Шарапова. За това съобщава "Дейли мейл", позовавайки се на свой източник.

По информацията, против авантата за Маша се е изказал лично шефът на комитета за даване на покани Тим Хенман, един от най-добрите британски тенисисти на новото време. Самият той отказа коментар. 

Списъкът ще бъде обявен официално на 20 юни. Така или иначе бившата на Григор Димитров се осигури участие в квалификациите на "Уимбълдън". След успеха над американката Кристин Маххейл в Рим руската звезда се върна в топ 200. Маша просто няма да попадне директно в основната схема в лондонската столица.

Припомняме, на 16 май Шарапова получи отказ за "wild card" и на "Ролан Гррос". От френската федерация аргументираха решението с необходимост да се уважава "духа на честната игра".

Голямата звезда на женския тенис се върна на корта през април. Тя изтърпя 15 месеца наказание за употреба на допинг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11178

2

Крушата

18.05 2017 в 21:11

Много яки мускули се изискват за да се откаже на Шарапова!
Но англичаните отдавна са доказали, че са мъже на място!
Шегата на страна, но смятам, че трябва веднъж завинаги да се забрани в подобни първобитно-общини "турнири" победителя да се определя да се определя в следствие на единоборства. Това е много остаряла и твърде примитивна система! Как биха могли хората в неравностойно положение от рода на Кончита Вурст примерно да победят в подобна нетолерантна надпревара - веднага ще резнат Кончитата заради Вурста, а нали всеки има право да бъде това, което вътрешния глас му диктува, а не какъвто бог или природата го е създала! Крайно време е вече победителите във всички спортни състезания да се определят от хора доказа ли се и загрижени за благото на всички хора в този свят, хора като Джордж Сорос примерно.

63994

1

Red or Dead

18.05 2017 в 21:10

ХАХАХАА...меките китки “показали мускули“.......ми гледайте си КРОКОДИЛИТЕ и третополовите “сестри“ Уилямс.......

Нормалните и непредубедени хора знаем, че Мария има САМО 2 “гряха“......РУСКИНЯ е.....и 1000% ПРЕКРАСНА жена....това НЕ МОЖЕТЕ да и го отнемете.....остава ви неприкритата злоба и.....духането на таратора под вода...успех с....духането;)