Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Гришо се снима над Монако, потегля за Париж

OFFNews 24 май 2017 в 14:00 5513 1

Григор Димитров се готви активно за предстоящия турнир от големия шлем "Ролан Гарос". Но очевидно в подготовката си той не включва строг хранителен режим, тъй като похапва една от любимите храни на българите.

Родният талант публикува в официалния си профил в Инстаграм снимка, на която яде дюнер. Димитров направи това от върха на скала в Монако. Гледката, разкриваща се от мястото е повече от внушителна, а Гришо изглежда щастлив.

Тенисистът показа ефектни кадри от вероятно последната разходка в Монте Карло преди заминаването си за турнира в Париж, където ще се опита да подобри представянето си от миналата година, когато отпадна още в първия кръг от Виктор Троицки.

Вече е ясно и къде ще прекара времето от 27 ноември до 2 декември българинът - на красивия екзотичен остров Некер. Там българинът ще се включи за втора поредна година в надпреварата, организирана от милиардера Ричард Брансън. Всички приходи от турнира на личния остров на магната ще отидат за благотворителност.

През миналата година Димитров остана изключително доволен от престоя си на Некер. Той сподели доста снимки в социалните мрежи, от които стана ясно, че искрено се забавлява.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!