Чудо! Мария Шарапова стана фаворит за титлата на "Ролан Гарос"

OFFNews 29 април 2017 в 13:00 7474 3

Снимка http://www.porsche-tennis.de

Само с три мача Мария Шарапова стана фаворит за титлата на "Ролан Гарос". И то след наказанието за употреба на допинг, който я извади за 15 месеца от корта.

Маша побърка букмейкърите с трите победи без загубен сет в града на Мерцедес. В 17,00 ч. наше време днес рускинята излиза в полуфинал срещу Кристина Младенович. Другият мач  в Щутгарт е Симона Халеп - Лаура Зигмунд.

Букитата обаче побързаха да дадат коефициент 7,00 за триумф на Маша в Париж. С толкова се котират и шансовете на комшийката Симона Халеп от Румъния. Следват Гарбине Мугуруса (7.50), Ангелик Кербер (9.00) и Каролина Плишкова (13.00).

Факторите са три - великолепната форма на Шарапова, отсъствието на бременната Серина Уилямс и ..масовите залози за бившата на Григор Димитров.

Куриозното е, че Маша дори още няма „уайлд кард” за "Ролан Гарос". Дотук Шарапова си гарантира място около №260 в света, а дори успех в Щутгарт няма да я качи в топ 100. Но има време да се добере до квалификациите.

Домакините в Париж ще обявят решението си във Фейсбук на 30 май. Никой не обаче не рита срещу парите, а те идват с Маша Шарапова. Припомняме, участието й в Щутгарт докара заявки от рекорден брой световни медии.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

1

El Commandante

29.04 2017 в 13:55

Само не разбирам защо "чудо"?
За времето когато изтърпяваше наказанието си за това че е рускиня, Шарапова едва ли е забравила от коя страна се държи хилката.