Англичаните спретнаха страшен цирк с Шарапова

Ивайло Йолчев 19 май 2017 в 08:07 3067 1

Снимка Риа Новости

Англичаните май ни правят на маймуни с поканите към Мария Шарапова. Руската тенисистка получи "wild card" за турнира WTA Aegon Classic в Бирмингам. Новината беше публикувана в сайта на състезанието.

Маша разбра първа. "Много се радвам да се върна в Бирмингам тази година и да играя на трева, за да се подготвя за Уимбълдън. Благодаря на Асоциацията по тенис на Лондон", каза 30-годишната красавица, бивша приятелка на нашия Григор Димитров.

"Внимателно помислихме как да направим точно поканата към Шарапова, признаваме, че не всеки се съгласи с това. Но Мария в пълна степен изкупи своята вина и демонстрира тенис от висока класа", заяви изпълнителният директор на асоциацията Майкъл Дауни.

Часове по-рано в Англия гръмнаха, че Маша няма да получи покана от "Уимбълдън". Такава и беше отказана и от "Ролан Гарос".

Но англичаните са хитри! Отказаха, когато Шарапова вече си беше осигурила място в квалификациите на кортовете в лондонския квартал. В Бирмингам пък ще направи перфектната подготовка и рекламна кампания на Острова!

Българите сме го казали: Хем вълкът сит, хем агнето цяло. Хем англичаните ще покажат своята прочута принципност, хем ще изстискат максимум от маркетинговия феномен "Шарапова". Просто в тениса за момента няма друга дама с нейното влияние.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

19.05 2017 в 09:11

Ивайло Йолчев,
Имате сериозен проблем с моралните категории. Не може да говорите за принципност, когато по един и същ повод имате 2 противоположни решения на организатори от една и съща (английска) асоциация.
Не знам дали сте в състояние да схванете какво съм написал, но в това няма никакво принципност.