Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тукПриемам

Цацаров за ЦУМ-Гейт: Може би и аз трябваше да пусна клип

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 19 май 2017 в 08:1538756
Сотир Цацаров Снимка: БГНЕС

"Няма да слизам на нивото на тези, които създадоха ЦУМ-Гейт и да коментирам битовизми кой как влязъл на тази среща. Тя не е била тайна, а на 200 метра от Съдебната палата, не през нощта, а през деня, заедно с охраната ми от НСО. Няма да разкрия нищо, защото човек трябва да притежава елементарна коректност и възпитание. Може би и аз трябваше да пусна клип в интернет."

С тези думи главният прокурор на България Сотир Цацаров коментира пред БНТ скандала ЦУМ-Гейт, завихрил се след среща на обвинител номер едно с политика Георги Гергов и бизнесмена Сашо Дончев.

"След като упражненията върху моето име приключиха, може би е време и аз да кажа няколко думи. Срещата не е била тайна, нито нерегламентирана поради простата причина, че регламент за такива срещи не съществува. Дайте да създадем такъв регламент, но не само за мен, но и за другите членове на Висшия съдебен съвет или дори и за представителите на изпълнителната власт", коментира Цацаров.

Той попита риторично защо се мери с двоен аршин неговите действие и тези на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов.

"А нормално ли е председателят на ВКС да се среща с адвокати от най-маститата кантора в София или да се среща с лидери на партии", попита Цацаров.

"Познавам добре Панов и устойчивостта на характера му. Върховен съд и съдии ще има и след Панов. Прокурори ще има и след Сотир Цацаров. Не може да въвличаме институциите в лични конфликти. Ако някой желае да го прави, аз няма да влизам в неговия тон", каза още главният прокурор.
мнение от IP

Рейтинг : 4124

19.05 2017 в 11:19 6
+ 0
- 0
Главният прокурор започва да звучи като младия успял бизнесмен "Каква е моята историческа вина...." Главният прокурор изобщо не може да схане, че не може да пита някого за какво му е да издава вестник или да подкрепя партия. Това е тотално неадекватно дори ако са се срещнали случайно на площада.
PutKin

Рейтинг : 1239

19.05 2017 в 10:10 5
+ 5
- 10
Олеле ;) Цацарче, ма ти можеш ли да правиш клипове или на теб ти ги правят други служби в държавата? ;) До сега не си показал способност да разсъждаваш самостоятелно извън ролята, която временно заемаш.
AT

Рейтинг : 1202

19.05 2017 в 09:29 4
+ 7
- 10
И срещата като не е била скрита защо не поканиха журналисти, телевизии, та да се проведе явно и да няма дъвчене на неговата "височайша" особа? И защо не иска да се проведе разследване, както и при записите с Янева? Все въпроси на които вместо да отговори другарят ни Цацаров, той се измъква с контра удари, че и другите не били безгрешни, че да му търсят сметка. Ей, Цацаров, я слез на земята, че много си се въздигнал в собствените си очи!
Tabadatko

Рейтинг : 1060

19.05 2017 в 09:28 3
+ 6
- 10
"А нормално ли е председателят на ВКС да се среща с адвокати от най-маститата кантора в София или да се среща с лидери на партии" Това, което гн Цацаров искаше да каже на народа всъщност е - "Аз си мислех, че ако аз не изказвам другите, и мен не трябва да ме изказват". Но най-важното е, че никой не коментира, че главният прокурор на страната е нареждал на и може би и заплашвал друг човек, гражданин на България. Добре, че не бях аз, а Сашо Дончев, който има гръб и пари, да се пази.
AT

Рейтинг : 1202

19.05 2017 в 09:22 2
+ 7
- 10
Наглостта на Цацаров е безгранична! Как е възможно да няма и капчица достойнство, съвест, морал? Жал ми е за него!
glas1996

Рейтинг : -796

19.05 2017 в 09:06 1
+ 7
- 20
Какъв клип, рекламен на шопарите от герговия свинарник ли?!
 
Още от : Темида
27 май 2017
FACEBOOK
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.