Съдът отхвърли жалбата с вибратора срещу "Да, България"

OFFNews 15 февруари 2017 в 13:44 8198 6

Снимка Сергей Антонов/OFFNews

Върховният административен съд (ВАС) прекрати делото по четирите жалби, подадени срещу регистрацията на коалиция "Движение Да България", съобщиха от пресцентъра на ДаБГ. Жалбите са били отхвърлени като недопустими. 

В началото на тази седмица нови три жалби бяха подадени срещу регистрацията на коалиция "Движение Да, България". Миналата седмица пък бе подадена и жалба от търговец на килими, който обвинява партийната организация в плагиатство на името. 

Най-скандалната от трите жалби е подписана от Яне Георгиев Янев (имената съвпадат с тези на лидера на РЗС, но вероятно става въпрос за спекулация с лични данни) и напомня прийоми, използвани в хибридната война и черния PR.

Жалбоподателят, подписал се като Яне Янев, се оплака, че коалиция със "Зелените" била неприемлива, защото "едно е гей, съвсем друго е горски и трябва да се прави разлика".

Междувременно партиите в коалицията обявиха, че днес са приключили номинациите за кандидат-депутати, като в следващите дни партийните членове ще гласуват за тяхното издигане. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26179

7

ELPIDA

15.02 2017 в 16:14

Случайната грешка във финала на статията - "париите" в коалицията е много точна характеристика за моралното и интелектуално ниво на кандидат-депутатите.
 
X

Подкастът на OFFNews