Тръмп разговаря с Путин за подобряване на отношенията

OFFNews 15 ноември 2016 в 10:32 6770 18

Тръмп разговаря с Путин за подобряване на отношенията

Бъдещият президент на САЩ Доналд Тръмп и руският държавен глава Владимир Путин са постигнали съгласие да се борят заедно срещу международния тероризъм и екстремизъм, съобщи пресслужбата на Кремъл.  

Двамата лидери за първи път след избирането на Тръмп за президент са разговаряли по телефона. От Кремъл допълниха, че те са се споразумели да работят за „конструктивно сътрудничество“ с цел подобряване на „изключително незадоволителното състоянияе на руско-американските отношения в момента“.

От Москва уточниха, че Тръмп и Путин ще продължат да поддържат връзка и скоро може да се срещнат на живо.

Двамата  са обсъдили и съвместните усилия в борбата срещу тероризма и „решението на кризата в Сирия”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12010

19

Ivelin Mirchev

19.11 2016 в 00:17

Аутокоректа се намеси. Обезкосмена* вагина.

12010

18

Ivelin Mirchev

19.11 2016 в 00:13

На снимката точно под брадичката му се подава една обезопасена вагина.

11610

17

Prologue

16.11 2016 в 14:50

Ще се цитирам:
Prologue
"смущаващо е че сте толкова твърдоглави, че не можете да се погледнете отстрани"
Victimized
"ДО тук нищо конкретно."
И двата ти отговора след моя показват изключителното ти твърдоглавие, нищо конкретно, нали?:)Когато някой не може да ми отговори адекватно на нападката, в повечето случаи се изнизва с този израз - нищо конкретно.
Ако греша нещо в нападките си към теб, е че ти казвам зомби, явно трябва да намеря по-меко определение.
Мен лично грам не ме интересува на къде ще се обърне американската и руската политика, защото и двете политики са ми еднакво малоумни и са много далеч от правилната посока. Тръмп, Путин, Клинтън, Обама и т.н, това са просто едни лица и нищо повече. Зад тези лица седят интереси. Зад интересите седят пари, а зад парите седи влияние. За какво точно примирие говорим? Тотално сбъркана система и заставайки зад нечия страна ти по никакъв начин не се бориш с нея. Макар и различията целта е една!А ти си част от постигането на тази цел.

11568

16

PetarD

15.11 2016 в 23:22

""защото Русия не е равностоен съперник;"
Русия е най-близкото до равностоен противник което САЩ може да имат, това да говорите такива глупости, като имитирате мислене, ти и този другия "знаещ", НЕ ВИ СЕ ОТДАВА..."

Аз казвам само какво е казал Тръмп!
На теб явно и четенето не ти се отдава.

25665

15

Victimized

15.11 2016 в 18:34

"защото Русия не е равностоен съперник;"
Русия е най-близкото до равностоен противник което САЩ може да имат, това да говорите такива глупости, като имитирате мислене, ти и този другия "знаещ", НЕ ВИ СЕ ОТДАВА...
С кой да преговаря за световния мир? С мама Меркел? Или със създателите си, наследници на "великата британска империя"? С кого да преговарят, за нормализиране на ситуацията? Или тя за вас ситуацията си е перфектна, понеже ако е така, то означава, че вашата мечта и цел е световна дестабилизация, колкото се може по-бързо....

25665

14

Victimized

15.11 2016 в 18:31

http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aDjg4Y9_460s.jpg

За вас са го правили това явно. САЩ могат, ако искат да поемат нов курс в политиката си. Това обаче явно за вас е бедствие. Ако САЩ в лицето на Тръмп, реши да се съсредоточи във вътрешната си политика, вместо да раздават правосъдие и да бъдат флагмена на глобалния световен ред, ние само можем да адмирираме.

"Хубаво е за масата от промити мозъци да им се промени малко обстановката, пък да се порадват на някое чучело, за да се укротят малко. Смущаващо е, че повтаряте едни и същи неща без да мислите с главите си, смущаващо е че сте толкова твърдоглави, че не можете да се погледнете отстрани и да прецените в какви зомбита сте се превърнали и как ви въртят елементарно, да, определено е смущаващо!"

ДО тук нищо конкретно. Кой точно ни е промил мозъците? Къде я тази пропаганда? Понеже аз като погледна по телевизията или мейнстрийм медиите, виждам една друга пропаганда, която не съответства с реалността.

11568

13

PetarD

15.11 2016 в 16:45

Не може да разбера радостта на мурзилажа. Да се радват на човек, който каза:
- че ако руски самолет доближи американски кораб, ще заповяда да го свалят;
- че ще преговаря с Русия от позицията на силния, защото Русия не е равностоен съперник;
- че ще възстанови числеността на армията от времето на Рейгън. Я си спомнете до какво доведе това.

11610

12

Prologue

15.11 2016 в 16:41

Victimized
Вече колко години чета глупостите на пишещите тук за САЩ какви били, що били, как нямало да им се получи, пък как Русия им го вкарвали, изкарвали и сега при появата на нов президент на САЩ някак този шум секна. Дали се дължи на "задаващо се примирие" или пък на идиотизъм? Защото действията на САЩ няма да се променят заради наличието на нов президент, тъй като действията на САЩ не се определят от президента им, а от едни формации, където тук един дебил все са му в устата.
Хубаво е за масата от промити мозъци да им се промени малко обстановката, пък да се порадват на някое чучело, за да се укротят малко. Смущаващо е, че повтаряте едни и същи неща без да мислите с главите си, смущаващо е че сте толкова твърдоглави, че не можете да се погледнете отстрани и да прецените в какви зомбита сте се превърнали и как ви въртят елементарно, да, определено е смущаващо!

25665

11

Victimized

15.11 2016 в 15:51

Смущаващо е, че демократично настроената част от хората, открито критикува опитите на великите сили за едно така наречено примирие. Имам въпрос към вас, толкова ли ви е криво, че евентуално може да има разбирателство между силите които имат капацитета да ни изтрият от лицето на земята, заедно със всичко друго живо? Единственото нещо което виждате и акцентирате върху, са от типа:

"Да живей руско-американската дружба и скорошното Всекосмическо Обединение. Дали Москва ще стане 51ви щат или Вашингтон част от РФ са само дребни детайли на прехода."

Толкова ограничено мислене е присъщо само на хора които говорят неща върху които фактически не разсъждават.