Тръмп обвини медиите, че крият терористични атаки в Европа

ОFFNews 07 февруари 2017 в 14:39 3211 5

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че медии в Европа нарочно игнорират и не отразяват терористични атаки. 

"Случва се в цяла Европа. Стигнало се е дотам, че дори не се отразява", каза Тръмп, цитиран от Ройтерс, говорейки за честата на нападенията в Европа.

Президентът не посочи конкретни примери, но коментира, че в много случаи нечестните медии не искат да отразяват такива атаки. Той обаче не обясни какви са причините за това. 

"В доста случаи много, много нечестната преса не иска да го отрази. Имат си своите причини и ги разбирате", каза републиканецът. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

5

Victimized

07.02 2017 в 15:52

В Швеция, властите и медиите умишлено прикриват масови изнасилвания и побои, това са факти. В Германия, една крайно лява яребица я бяха изнасилили "мигранти" които беше приела у дома си, и беше обвинила свои приятели за да не се разчуело по медиите.
Тръмп е прав, това, конкретитката е излишна, понеже хората които са пострадали от това нещо го знаят, и сега ще му повярват повече от колкото вярват на техните управляващи и полиция.
А тука редовните тролчета заработват, като също говорят празни приказки, все едно на всички останали не ни е известно шест процентовото доверие в медиите и сигурно по ниското такова в политиците. Заработвайте, така само се показвате които сте.....

12392

4

sevsev

07.02 2017 в 15:45

Утре сигурно ще ги обвини, че нарочно крият и съществуването на дядо Коледа.

12182

1

sawall

07.02 2017 в 14:55

Да ве, дори европейската преса толкова ги е яд лично на Тръмп, че нарочно за да го нагадят не отразяват стотиците бомбени атентати в Европа всеки ден. На английски тръмп означава коз, но тоз май е жокера...