Руски депутат видя оставката на Флин като обръщане на Белия дом срещу Москва

ОFFNews 14 февруари 2017 в 11:49 3644 9

Високопоставен руски депутат заяви, че оставката на съветника за националната сигурност на президента на САЩ Доналд Тръмп Майкъл Флин е знак, че Тръмп е бил натикан в ъгъла или че администрацията му "се е заразила" с антируски настроения, предаде Ройтерс, цитиран от БТА.

Флин подаде оставка след разкрития, че е обсъждал санкциите на САЩ срещу Русия с руския посланик в САЩ преди Тръмп да е встъпил в длъжност и е заблудил вицепрезидента Майк Пенс за съдържанието на разговора.

"Или Тръмп не си е извоювал желаната самостоятелност и последователно (и небезуспешно) го натикват в ъгъла, или русофобията вече е поразила и новата администрация отгоре до долу", написа във Фейсбук Константин Косачов, председател на комисията по международните въпроси в горната камара на руския парламент.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9402

9

данван

06.03 2017 в 22:55

Смешко

29216

7

Лопе де Вега

14.02 2017 в 14:09

Един путински агент за влияние по-малко около Тръмп. Давай, Доналд!!!

Поздрав!

42249

6

Denis Rizanov

14.02 2017 в 12:47

Е защо синът на Корнелия да се занимава със санкциите срещу Русия?!
Не е ли по-добре да се впрегне за каузата да се свалят визите за България?
Това платените непеошници по тва се познавате, че не мислите за България като за Родина. Всъщност за вас думичката "Родина" е забранена за употреба. Има родина - няма грантове и спонсорства.
Аз бих приветствал и дъщерята на криСталинка да се включи, вместо да ходатайства на индобългари за американски визи... И дъщерята на батевибойко да почогне за българската кауза.

Не ви ли е срам, че вече 10години като членове на ЕС ви третират по-малко по-различен начин? За ЕС няма визи. Значи ние в ЕС ли сме или НЕ? С канада е същата работа. И не ми се лензете, че видите ли канадските били паднали, щото не са. Като настъпи 2019 ше видим кво ше оСтане от подписаните "споразумения". Вечните концесиите не минаха в българския Парламент.

11058

3

piton

14.02 2017 в 12:31

Тъжен руски плач ... Що така бе, другари? Флин си е подал оставката, няма ли право ... Или руските разведчици трябва да стоят, докато Центърът в Масква ги освободи :)))