Родители показаха как умират дрогираните им деца. За да не се повтори (видео)

OFFNews 12 октомври 2015 в 22:00 35026 11

Семействата на две момчета от Великобритания, които са загинали дрогирани при шофиране с висока скорост, публикуваха запис на случилото се през последните мигове на децата им. Целта им е видеото да послужи за урок на останалите младежи.

Кадрите показват как 20-годишният Кайл Кеърфорд и приятелят му Майкъл Оуен се забиват с "Рено Клио" в каменната оградата на църква в Източен Съсекс. Инцидентът станал малко след полунощ.

На видеото ясно се вижда как малко преди да се блъснат младежите карат с около 145 км/ч. Двете момчета се смеят и са във видимо неадекватно състояние. Едното от тях снима с телефона си случващото се в колата. Самият удар не се вижда на видеото, чува се само силен трясък.

При сблъсъка момчетата загинали на място. Пристигналите екипи на Спешна помощ само констатирали смъртта им. Наложило се пожарникари да режат колата, за да извадят телата на двете момчета.

След случилото се семействата на двете момчета решили да предоставят за публикуване записа. Надеждата им е записът да повлияе на други младежи и да ги откаже от шофирането с висока скорост след употреба на наркотични вещества.

"Ако всичко това спре поне един човек да направи същата грешка,тогава нещо добро е произлязло от това шокиращо видео", казва майката на Оуен.

Вижте и самото видео от инцидента: 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!