Погребаха жива жена в Гърция

OFFNews 26 септември 2014 в 15:37 19669 9

45-годишна жена бе погребана жива в Северна Гърция, близо до Солун. Жената починала от задушаване, преди да успеят да я изкопаят, съобщава Би Би Си.

За ужасяващия случай, разследван от полицията, съобщили няколко души. Те разказали, че са чули чукане и приглушени викове от гроба на жената час след погребението й в четвъртък.

Докато изкопаят ковчега, жената починала.

По-рано тя била обявена за мъртва от лекарите, които я лекували от рак.

Погребали я в гробището на Перая, градче на 22 километра южно от Солун.

Малко след като и последните роднини напуснали гробището, жители и група деца, които играели отвън чули женски глас да вика за помощ от гроба. Те извикали полиция и започнали да копаят, за да я спасят, но тя се задушила, преди да успеят да я извадят, съобщават гръцки медии, цитирани от Би Би Си.

Очите и устата й били отворени, а ръцете били в различна поза от тази, в която била погребана.

Въпреки това съдебният лекар, който е изследвал тялото на жената преди да бъде погребана, казава, че тя е била мъртва в продължение на часове и няма как да се е "възродила".

"Просто не го вярвам. Направихме няколко теста, включително за сърдечна недостатъчност", заявява обаче д-р Кристи Мацикуди пред гръцкия телевизионен канал "Мега". Според нея жената е била мъртва от часове и не е имало начин да бъде върната към живота. "Не е възможно някой в такова състояние да е в състояние да вика и да удря ковчега", добавя тя.

Властите в Гърция разследват случая.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!