Меркел призна, че Европа не може да разчита на Великобритания и САЩ

OFFNews 29 май 2017 в 09:56 3253 10

Меркел предупреди, че Европа не може да разчита на Великобритания и САЩ

Германският канцлер Ангела Меркел призна, че страните от Европа вече не могат да разчитат на САЩ и Великобритания като надеждни партньори. 

"Времената, в които бяхме в състояние да разчитаме изцяло едни на други, са вече зад нас. Усетих това през последните няколко дни", заяви германският лидер, цитирана от Die Welt.

Думите ѝ дойдоха след срещата на Групата на седемте (Г-7), която накара мнозина в Берлин да чувстват, че нова ера е изгряла за Запада, съобщава "Фокус". Пред близо две хиляди души в мюнхенския квартал Трудеринг тя призова европейците да вземат съдбата си в свои ръце.

Въпреки това германският канцлер подчерта, че приятелските отношения с двете държави трябва да бъдат запазени, като и "с Русия и други страни". 

В същото време американският президент Доналд Тръмп определи срещата на Г-7 в Италия като "голям успех за Америка". "Току що се завърнах от Европа. Голям успех за Америка. Тежка работа, но огромни резултати", написа той в Twitter. 

В Италия Тръмп отказа да одобри Парижкото споразумение за климата или да потвърди, че САЩ се придържат към ангажимента спрямо Алианса.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

9

Denis Rizanov

29.05 2017 в 17:15

Ред, аз па смятам, че тва с криенето на мнението е вид преса на различното мнение. Все едно да се стремим всеки един педераЗ (щото ги има много такива гнятави люде, дет нямат нищо общо с педерастите, някои от които са пичове и световни творци) да го покриваме директно с чаршаф като излезе на улицата. Тва са само главоболия за наша сметка. Ем чи така де, отде толкоз много чаршафи? Трябва пак нелегален внос от Китай и Пакистан да правим. Пък и те ше ритат, ше се противят... трябва да ги връзваме, да ги принуждаваме, да насилваме психиката им... А ние, поне аз де, по душа не съм насилник.
За тва, остави ги да им гледат резила и насрания задник всички и да им се смеят.
Виж друго щеше да бъде ако можехме да ги укротяваме безболезнено и без насилие. Един патрон. Колко му е - само 20-30 стинки. Кво му плащаш?
;)

63994

8

Red or Dead

29.05 2017 в 16:02

ХАХАХАХАААА.....@пУйче, мамина МИРИНОСАНА МИСИРКЕ, а що не се оплачеш как снощи ти НАЧУКАХА за 10 минути (+1000) точки без даже да се разпишеш.......
Апропо, каза ли тенкю на......'кухолЕйко' и на Йончев разбира се, имайки предвид как услужливо си пасува.......ама ей го на, казах го снощи....и с бурка и без бурка......пак си същия имбецил, с бурката поне имаш шанс по-малко хора да ти се смеят.......сиреч ПРОГРЕСИВНАТА част на Форума ти прави....ДОБРО.....И ТО......ПРО БОНО....КАПИШ!!!

42249

7

Denis Rizanov

29.05 2017 в 14:12

Кажи нещо реално???

Ами че те хората вече са ти го написали бе мушморок.
->>> Die Kanzlerakte
Какво по-реално от това?
Професорът, го е написал на български, разбираемо за такива като теб - "Германия е все още окупирана от ФАЩ и Дребнобритания."
Отдолу Black Hex с още един призив - "вземи прочети нещо за т.нар. "Die Kanzlerakte""
Колко още?
Четеш ли?
После намини да напишеш какво си разбрал та да се посмеем още веднъж с теб... дете с тежка умствена изостаналост.
А за "десетките" се оплачи на лейчо. Той върви по петите ми. И аз бих могъл да ти набия 5-6 "десетки", но какъв е смисълът от цялото упражнение? Ще станеш по-умен? Или по-красив?
:)

10538

6

Black Hex

29.05 2017 в 12:47

Да кажеш, че Германия се била еманципирала от САЩ е все едно да кажеш, че Османската империя ни е освободила когато ни поробва.
По-нагоре, друг е написал, че Германия все още е цитирам "купирана от ФАЩ и Дребнобритания" страна. И е напълно прав. Не знам колко грама имаш в главата си, но вземи прочети нещо за т.нар. "Die Kanzlerakte" и тогава ръси глупости.
А най-добре вземи ни обясни по колко плащаш, че имаш ексклузивното право да публикуваш "мнения" без ограничения от 1000 знака. Ти Му ги чешеш? или притежаваш приказни минетчийски умения? или поради друга причина?
М?



http://tinyurl.com/FAKE-off-NEWS

Йончев има ли абонаментни планове на "Пост без ограничения"?
Или това е само за корпоративни клиенти свързани с АзъБъ?

10571

4

Hissarion

29.05 2017 в 12:32

Дали не наблюдаваме плах опит за еманципация на Европейския съюз от презокеанския суверен? Явно Тръмп ясно им е показал, че няма намерение да зачита ничии други интереси освен тези на американския 1%.

42249

2

Denis Rizanov

29.05 2017 в 11:45

wayOff, дете с тежка умствена изостаналост (щях да напиша тъпако), за такива като теб хората не случайно са казали: "Не ме гледай какво върша, слушай ме какво ти приказвам!". Та и с твоите пръдни-съждения е така.