Ким Чен Ун изстреля ракети и остави САЩ в пламъци в пропагандно видео (видео)

ОFFNews 19 април 2017 в 21:25 13799 14

Снимка www.theguardian.com

Нови кадри показват как лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун се радва, докато държавната телевизия на страната излъчва кадри от музикално шоу по повод годишнината от раждането на баща му Ким Ир Сен, което завършва с видео, изобразявайки ракетно нападение върху САЩ. 

Видеото бе разпространено от британския "Гардиън" и в него се вижда как Пхенян оставя САЩ в пламъци.

Това се случва на фона на заплахи за нов ядрен опит от страна на Пхенян. 

Също така преди дни посланикът на Северна Корея в ООН Ким Ин Рьонг заяви, че САЩ се опитват да вкарат на Корейския полуостров ядрени съоръжения, които застрашават мира и могат да доведат до война.

"Това създаде ситуация, в която термоядрена война може да избухне във всеки момент на полуострова, и поставя сериозна заплаха за световните мир и сигурност, да не говорим за тези в Североизточна Азия", категоричен бе сервернокорейският дипломат.

Вижте кадрите в следващото видео:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26179

14

ELPIDA

20.04 2017 в 19:58

Victimized,моите ужажения , по принцип към Ваши изказвания.Но Вие знаете, че е обществена тайна медиите по света и у нас да обслужват нечии интереси.

За мен Лудостта е нарушаване на умствения и отттам на психическия баланс.
И е неприемливо, и е безумие в XXI в. да има жажда за хегемония, надпревара във въоръжаването,войни, страдание, смърт.
Това, е Моята истина.
Край.

25665

12

Victimized

20.04 2017 в 13:48

"Че е луд,e повече от ясно !
Съжалявам ,Професоре !"

Първо, не е луд този който яде баницата.
И второ, медийното затъмнение относно С Корея е двупосочно, колкото северно корейците знаят за нас, толкова и ние за тях. Имайки предвид, източниците на такъв тип новини "Гардиън" , "Дейли Мейл" все титани с по 3-4 % рейтинг, уличавани хиляди пъти в пристрастност и преднамереност. Истината е, че нямаме идея дали е луд или не....

26179

11

ELPIDA

20.04 2017 в 13:22

Red,разбира се,че и ти, и Професорът, и други коментатори сте прави, че все някой трябва да се "опре" на САЩ.
Аз просто не мога да се примиря с факта,че се наливат трилиони и умственият потенциал на човека трябва да се използва за смъртоносни цели.

29216

8

Лопе де Вега

20.04 2017 в 09:21

Тръмп се е свил в кюшето и трепери. "Карл Винсън" се загуби по океаните и не смее да се доближи до азиатските брегове. Свинята ще победи след една седмица и на нас не ни остава време да изучим великите идеи чучхе. Кво ше праим?

Поздрав!

29585

7

Izalina

20.04 2017 в 00:24

Айде сега за баланс пуснете и кратка дописка за премиерния филм на нешънъл джиографик за Нощните вълци.
Още съм в потрес и чуденка - тва подигравка на Залдостанов и ко със западния зрител ли е? Няква псевдо пропаганда ли опитват да ни представят NG? Тоа "военен кореспондент" - инфантил редакционни корекции ли търпи или педесеитрето... пълно недоразумение.
Абе криворазбрана цивилизация със сигурност.
Дайте кратки видеа на драгия зрител - па му глейте сеира ;)

63994

6

Red or Dead

19.04 2017 в 23:27

ЕЛПИДА,темата с “лудостта“ е много деликатна и щекотлива......нали знаеш, че много луди мислят така за другите които си мислят, че са....нормални, само до преди месец много хора тръбяха наляво и надясно, че Тръмп бил луд, а сега същите го намират за ВЕЛИК.......абе много е тънка нишката, аз лично си мисля, че е хубаво да има такива хора които да се опрат на краварите и мераците им за единствен Световен джандар и разносвач на дерьмокрация.....