"Кървавата Хилъри поръча убийството на посланика, Турция да се маха от НАТО"

OFFNews 20 декември 2016 в 17:39 31682 31

Снимка wikimedia

Александър Дугин.

Основоположникът на мрачната теория за "неоевразийството" Александър Дугин излезе със специален коментар часове след убийството на руския посланик в Анкара. Дугин е главен редактор на телевизия "Цариград", която е смятана за руския еквивалент на американската FOX News. Именно от ефира на "Цариград ТВ" звучат подобни конспиративни теории.

Публикуваме превод на коментара на Дугин в пълния му вид, за да информираме българската публика кои са удобните за Кремъл тези, лансирани в руския ТВ ефир:

Убиха руския посланик в Турция. С такива провокации започват световните войни. И е ясно защо руският посланик е убит именно сега. Русия стремително се сближава с Турция. А глобалистката администрация на САЩ изживява последните си дни. Ето защо сега или никога: няма да има друг толкова удобен момент за начало на Третата световна или най-малкото - за началото на нова руско-турска война.

Това е предсмъртната агония на глобалисткия елит на Вашингтон. Същият елит, по чието указание беше свален руския самолет. Същият, който организира преврата в Турция на 16 юли.

Ако ние започнем войната днес, поръчителите на тези престъпления ще бъдат щастливи. Ясно е, че Анкара ще ни изкаже всички видове извинения - това е логично. Политически от тази диващина страда преди всичко самият Ердоган. Но има само един път за Турция да излезе от ситуацията - незабавно да обяви излизането си от НАТО. Това е логично и назряваше отдавна.

Обратното броене вече е в часове, даже в минути. Скърбим за кончината на нашия героичен дипломат Андрей Карлов. Той загина храбро на фронтовата линия. Надявам се, че това е последното престъпление на кървавата Хилъри и на тези, които стоят зад нея.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

37

El Commandante

22.12 2016 в 11:51

"която се ползва с администраторска подкрепа."

В какво точно се изразява тази подкрепа?

11398

33

Badblood

21.12 2016 в 08:48

Метиловият алкохол действа...


Ваш: Сорос.Джордж Сорос.

77927

30

El Commandante

21.12 2016 в 01:13

Самаел всъщност е и друго, ама то се иска повечко книги да се чете, не само да се плещят тъпотии...