Канада разшири списъка със санкции срещу руснаци

OFFNews 29 ноември 2016 в 08:52 3395 17

Канада разшири списъка със санкции срещу руснаци

Канада разшири списъка със санкции срещу руски депутати и държавни служители.

Външното министерство в Отава съобщи, че в него влизат още 15 души, включително шестима депутати от Крим. Министерството заяви, че мерките са необходими, за да бъде оказан натиск върху Русия, тъй като тя не спазва задълженията си по отношение на Украйна. Ведомството посочи още, че санкциите се въвеждат в отговор на изборите от 18 септември за депутати в Държавната дума от Крим, които Канада смята за нелегитимни.

Разширяването на санкционния списък е неприятелски акт, който ще бъде последван от ответна реакция, заявиха от руското посолство в Отава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

15

Red or Dead

29.11 2016 в 21:15

“““““......Тоя сайт тотално вече не се различава от Блиц/ПИК ..“““


Ами не е точно така...........никъде другаде няма такъв ИНФАНТИЛЕН ДЕБИЛ с никнейм....'чесън'..:)))))))))))))))))))

25665

13

Victimized

29.11 2016 в 15:50

Ако беше малко се интересувал, чесъна щеше да знае, че в САЩ имаше предаване по FOX, от няколко епизода за СОРОС и дори и те смятат, че "революцията" в Украйна е негова работа.
Работата обаче е, че не всички медии в САЩ го подкрепят и , че няма особено голямо политическо значение какво мисли американския избирател. За разлика , европейския и особено източно-европейския избирател е абсолютно необходимо да вярва, че Русия е извора на всички беди. Най-малкото понеже сме кръга на влияние. А относно руската пропаганда, искам да ми назовеш повече от 4 про-руско настроени медии в България и Европа, като не броиш руските такива ?????