Баща получи 1503 г. затвор за изнасилването на дъщеря си

OFFNews 25 октомври 2016 в 08:07 14392 1

Баща получи 1503 г. затвор за изнасилването на дъщеря си

41-годишен мъж от Калифорния беше осъден на 1503 години затвор за изнасилването на дъщеря му в продължение на четири години. Присъдата, която получи Рене Лопез в петък я прави най-голямата в историята на върховния съд в град Френсо. 

През септември Лопез беше обвинен за 185 случая на сексуално насилие над дъщеря си, като един от тях е свързан с принуждаване към орална любов. Пред съда мъжът отрече всички обвинения. 

При произнасяне на присъдата съдия Едуарт Саркизиън определи Лопез като "сериозна опасност за обществото", подчертавайки, че той не е проявил разкаяние за действията си. 

"Когато баща ми ме насилваше, бях млада. Нямах сили за съпротива. Бях беззащитна", каза дъщерята пред съда. В хода на процеса жертвата разказа как е била насилвана два до три пъти седмично от 2009 до 2013 година. Преди това тя е била насилвана от приятел на семейството. 

Властите два пъти предложили на Лопез да се признае за виновен, което можеше да намали присъдата му, но той категорично отказал. 

В САЩ най-голямата от 30 хил. години е дадена на изнасилвач на деца от Оклахома през 1904 година. Присъдата е отчетена в книгата за рекорди на Гинес. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

1

Black Hex

25.10 2016 в 10:26

Още гнусно лицемерие на фейковата демокрация.
30 ХИЛЯДИ ГОДИНИ присъда за изнасилване на деца... в щат с изпълнени над 1500 смъртни присъди.
1503 години за 185 изнасилвания... средно по 8 години и един месец на изнасилване. В страна където има смъртно наказание?!
Абе няма ли чалъм да бъдат изпратени дъщерите на ОО-бамата в Мосул? Така да послужат малко на платените от баща им "командири". Содомията в щатската армия вече е официално призната и няма да бъде преследвана.
:)))