Арестуваха 16 души заради обира на Ким Кардашиян, най-възрастният бил на 72 г.

OFFNews 09 януари 2017 в 13:02 6075 1

Снимка Instagram

Шестнадесет души са били арестувани във връзка с въоръжения грабеж на апартамента на Ким Кардашиян Уест в Париж през октомври, съобщава ВВС.

Според властите двама от участниците в обира са били облечени като полицаи. Мъжете влезли в луксозния имот на Кардашиян, вързали я и я заключили в банята, а после избягали с бижута на стойност около 10 милиона евро.

Крадците са арестувани в понеделник, повечето са на възраст около 50 години, а най-възрастният е на 72 години. Били са разпознати след ДНК тестове, показали, че именно те са извършителите. 

"Една от ДНК пробите е на известен на полицаите престъпник, съден за грабежи и други престъпления", съобщиха от полицията.

Ким Кардашиян сподели с медиите, че по време на обира е мислела, че ще я убият. След злощастната случка на риалити звездата ù няма нищо, но уплахата ù още не е преминала.

"Мислех, че ще ме застрелят в гърба", разказва Ким на сестрите си в промоционален клип за новия сезон на шоуто им.

36-годишната майка на две деца, която стана известна благодарение на риалити предаването Keep up with the Kardashian, беше във френската столица по време на обира на Парижката седмица на модата, заедно с майка си Крис Дженър и сестра си Кендъл Дженър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

1

случайно прочетох

09.01 2017 в 13:37

Допусках обирът да е инсцениран, с цел реклама, а то се оказа истина.
Такъв стрес на никого не пожелавам.