Съвети за носене на обувки с дънки и клинове

ОFFNews 18 октомври 2016 в 12:51 7466 0

Чудите се, как да се носят зимни обувки, боти, широки в глезените или високи до коленете ботуши?

Е, можете да ги носите с дънки, впити панталони или непрозрачни клинове.

Тази публикация има за цел да улесни избора ви, когато пазарувате зимни обувки, които ще носите на тесни дънки или клинове.

Важно е, да не направите някоя грешка в съчетаването на правилните дамски обувки с дънки. Така че, уверете се, че носите тесни дънки или клин, докато отивате за закупуване на ботушите. Това ще ви помогне да пробвате ботушите с дънки и да придобиете по-добра представа за това как ботушите изглеждат и се вписват, когато са обути заедно с дънки. Опитайте всички видове и цветове ботуши. А ето и основните видове зимни обувки, които ви препоръчваме за тази цел:

1. Боти. Можете да намерите боти с буци токчета, тънки токчета, платформи и равни ботуши. Ботите с буци токчета и с акцент върху петите изглеждат просто страхотно, когато се носят с дънки. Можете да изберете да приберете дънките или ги оставите да паднат върху ботушите.

2. Боти, които са широки и прави около глезена. Такива ботуши са със средна дължина, с набръчкана ефект около глезена, леко удължена и заострена форма отпред и обикновено скосен делел ток. Те със сигурност ще ви дадат по-бляскав вид. Ботушите и ботите в този стил, имащи катарами в страни, изглеждат елегантни и дори леко кънтри.

3. Ботуши с дължина до коляното. Просто приберете тесни дънки в ботуши до коляното и сте сигурни, да изглежда невероятно вълнуващо и секси! Тънки токове или буци токчета са най-добрите варианти при тях. Можете също така да изберете ботуши с разгъващи се маншети.

Тези видове ботуши и тесни панталони изглеждат страхотно, когато са съчетани с палто, в близки или сходни текстура, материал, цвят и пр. Добавете елегантен шал или шапка и гледайте как хората си взимат бележка от вашия начин на обличане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови