Тим Хауърд може да спаси всичко (галерия)

Деян Спасов 03 юли 2014 в 12:20 9152 0

След впечатляващото представяне на вратаря на САЩ Тим Хауърд срещу Белгия в осминафинален двубой от Световното първенство в мрежата се появиха забавни колажи.

Белгия победи САЩ с 2:1 след продължения и се класира за четвъртфиналната фаза, но играч на мача категорично бе вратарят на американците Тим Хауърд.

35-годишният страж на Евертън постави рекорд в историята на световните футболни финали, след като спаси 16 удара към вратата си.

Със силното си представяне Хауърд беше с основна заслуга тимът на Юрген Клинсман да прати мача в продължения, които обаче загуби.

Въпреки загубата, САЩ са горди с вратаря си, а онлайн активисти вече дори издигнаха кандидатурата му за президент на Щатите за изборите през 2016 година.




Освен кандидатурата, фенове на Хауърд вече публикуват колажи, в които той демонстрира рефлекса си и извън футболния терен. 

Според изображенията с намесите си американският №1 е способен да спаси Титаник от потъване, без проблем може да спре поклащането на голямата топка от клипа на Майли Сайръс "Wrecking ball", както и дори да спаси редник Джеймс Франсис Райън от филма "Спасението на редник Райън". 

Най-голямата сила, която явно Тим Хауърд притежава обаче, е способността да спре "острите зъби" на Луис Суарес и вероятно би предотвратил захапката на нападателя срещу защитника на Италия Джорджо Киелини.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови