Следи от кокаин открити в кръвта на бивша звезда от НБА

OFFNews 15 октомври 2015 в 14:05 3050 0

Ламар Одъм с екипа на ЛА Лейкърс заедно с добрия му приятел и бивш съотборник Кобе Брайънт. Снимка: pictures.gi.zimbio.com

В кръвта на бившия баскетболист от НБА Ламар Одъм са открити след от кокаин. Одъм продължава да се бори за живота си в болница край Лас Вегас, след като бе открит в безсъзнание във вторник, съобщи полицията в щата Невада.

35-годишният американец, който в момента е свободен агент, бе открит в безсъзнание във вторник 15:15 ч. местно време в легален бардак в Лас Вегас, Невада. Според полицията, когато е бил намерен, Одъм е можел да диша самостоятелно, но е бил неконтактен, а от устата и носа му е течала кръв.

След кръвните проби на бившия играч на Лос Анджелис Лейкърс е установено, че освен кокаин той е приел над 10 хапчета виагра, които е взел в рамките на последните 72 часа преди да бъде намерен.

Според американските медии, освен че е в кома, дробовете и бъбреците на Одъм са сериозно засегнати. На посещения при него са отишли добрият му приятел и бивш съотборник Кобе Брайънт, както и съпругата на Ламар Клоуи Кардашиян, с която са в процес на развод.

Бившият играч на Маями Хийт, ЛА Лейкърс и Далас Маверикс е двукратен шампион на НБА и носител на приза за "Най-добър шести играч" през 2011 година. През миналия сезон плеймейкърът, който може да играе и като тежко крило, бе част от испанския отбор Лаборал Куча.

Звезди от НБА като ЛеБрон Джеймс, Кармело Антъни, Крис Пол и Дуейн Уейд изразиха подкрепата си за Одъм в социалните мрежи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови