Родители ограбиха и изхвърлиха на улицата олимпийска медалистка

OFFNews 14 март 2017 в 17:37 6650 3

Потресаващо отношение от страна на родителите си е получила руската гимнастичка Анастасия Гришина, която спечели сребро в многобоя с отбора по спортна гимнастика на олимпийските игри в Лондон 2012.

Родената през 1996 година Гришина е била буквално ограбена и изхвърлена на улицата с малко дете от своята родна майка, която е похарчила всичко спечелено в спортната й кариера. Настя спря с гимнастиката и в момента е студентка по журналистика, което й помогна да сподели страшната си история с по-широка аудитория.

"Срамно, болно и обидно. Така се чувствам, след като собствената ми майка постъпи с мен както и чужд човек не би направил. Взе ми всичко, включително и колата, подарък от кмета на Москва за медала от олимпиадата. Буквално съм на улицата с малко дете на ръце", споделя Гришина пред "Комсомолская правда".

От разказа й става ясно, че майка й се е разполагала с всичките доходи от спорта, а самата Анастасия й е имала пълно доверие. Майката е купувала имоти, но на свое име. Близо 20 милиона рубли обаче са потънали вдън земя. След като става майка тя и съпругът й са изгонени от семейния апартамент, тъй като бебето вдигало шум.

"Толкова години тренирах, повредих си здравето, а нямам и копейка", оплаква се младата жена. Тя е писала писмо до президента Владимир Путин и кмета на Москва Сергей Собянин с молба за съдействие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29216

3

Лопе де Вега

14.03 2017 в 20:59

Бачо, пак си се изложил. Сред кой народ няма боклуци и изроди?

Поздрав!

16009

2

Nik68

14.03 2017 в 18:56

Там умеят да ценят героите си. Стипендия ще й дадат, работа добра ще се намери, квартира. Е няма да живее като богаташка, но на улицаъа няма да остане.