Целият Политически съвет на РБ подаде оставка

OFFNews 27 март 2017 в 18:10 14843 16

На днешното си заседание Политическият съвет на Реформаторския блок реши да подаде оставка във връзка с резултатите на предсрочните парламентарни избори.

В Политическия съвет на РБ досега бяха Божидар Лукарски, Борислав Великов, Димитър Бъчваров, Найден Зеленогорски, Емил Кабаиванов, Николай Ненчев, Меглена Кунева, Румен Христов, Росица Рачева, Димитър Танев, Даниел Вълчев, Иванка Андреева, Васил Паница, Петър Москов, Костадин Марков и Тихомир Пейчев.

В сряда РБ свиква Националния координационен съвет на Блока, на който ще бъде разгледана оставката и ще бъде направен анализ на изборните резултати, съобщиха от пресцентъра на РБ.

Коалиция "Реформаторски блок – Глас народен" благодари на всички десни избиратели, които участваха в изборите и най-вече на тези, които подкрепиха коалицията, пише още в краткото съобщение до медиите на РБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

13

Новак

28.03 2017 в 06:59

Язък, че Каролев толкова се пълна във Фейсбук за тях. Така му се искаше пак да се намести на държавната софра. Но трябва да му признаем, че и той помогна за този нисък резултат. А сега ще трябва да търси някой друг да съветва.

11738

8

KumaLisa

27.03 2017 в 21:04

Точно така, лузери такива. Не сте лидери, а лузери. Как не ви е срам че не можахте от силната дясна идея да привлечете повече от 2% гласове? Отсега нататък всеки от вас лично е политически труп и можете само да сте обикновени членове. Никакви изборни длъжности на никакво ниво. Дотук. Изберете нови и свестни хора. Ама като ви знам колко сте нагли, алчни и цинични, май няма да стане. Но ще стане друго. Хората ще ви напуснат. Всичките. До-виж-да-не!