„Там, където е Бареков, аз не мога и няма да бъда"

OFFNews 27 август 2015 в 22:14 3620 6

„Там, където е Бареков, аз не мога и няма да бъда, защото мнението си спрямо него съм изразявал не на думи, а с действия. Имам няколко дела, заведени срещу Бареков, и те ще продължат докрай".

Това обяви лидерът на РЗС Яне Янев, провокиран от факта, че миналата седмица партията на Николай Бареков "България без цензура" издигна Йордан Лечков за кмет на Сливен, след като Янев беше обявил подкрепата си за бившия футболист.

„Ред, законност и справедливост“ не може да застане зад кандидатури, подкрепени от партията на Николай Бареков", каза Янев, който преди години искаше да "уволнява" Бойко Борисов, а сега е негов съветник по борбата с корупцията.

"Уважавам усилията на Йордан Лечков да направи нещо значимо за родния си град, но по никакъв повод и на никаква цена аз – като лидер на РЗС, не мога да бъда заедно с Бареков“, категоричен бе Янев пред агенция "Фокус".

Яне Янев допълни, че управителният съвет на партията е дал възможност на организациите по места да решат какви коалиции да правят или да участват самостоятелно на предстоящите избори - като има забрана за коалиции с ДПС, БСП и „Атака“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови