Супер Любо се регистрира за изборите

OFFNews 21 февруари 2017 в 16:14 5742 2

Актьорът Иван Матев, по-известен като Супер Любо, се регистрира в Районната избирателна комисия в Стара Загора като независим депутат на изборите през март.

Както OFFNеws писа, актьорът обяви преди седмици, че спонтанно е решил да участва в изборите, след като се е ядосал на всички шашми в предизборната кампания, която неофициално тече от поне месец.

После Супер Любо реши, че ще се бори за независим народен представител от Стара Загора, който ако влезе в парламента, ще отстоява интересите на народа.

Днес в 16 часа Иван Матев се регистрира в РИК - Стара Загора, със зачервени очи, както сам той се изрази, след като 5 дни безотказано стоя на Гъбата в града, за да събира подписи.

"Внасяме 1310 подписа – трябваше да махнем 10 и да останат 1300 - да е по-символично "1300 години България", каза той и се вписа в местната Районна избирателна комисия.

Това е и неговото мото: "Идват поредните парламентарни избори на които някой ще измести някого и ще започне да "папа" народна пара! Не вярвам в партиите, но вярвам, че от всяка ситуация може да се намери поне един изход.
Именно затова, реших да вляза, за да им попреча!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11316

2

Алекс

21.02 2017 в 16:50

А така - циркът с разводняването на гласовете се нуждае от масовка. Лично аз очаквах, че и Динко ще се включи в сценария, но явно са намерили достатъчно клоуни, които да оберат няколко процента и си пазят ямболския супермен за следващи избори.