Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Симеонов: Да преодолеем партийния егоизъм и да изгоним ДПС от властта

OFFNews 19 април 2017 в 10:55 1889 1

Снимка БГНЕС

Във встъпителното си слово за откриването на 44-ия парламент председателят на НФСБ Валери Симеонов използва трибуната на Народно събрание, за да се отчете за свършеното до момента и да очертае приоритетите на "Обединени патриоти" в следващия мандат. Националистът се заяде и с ДПС, казвайки, че ще работи за това партията на Карадайъ да бъде "отстранена от власт".

Симеонов се похвали с промените, направени по инициатива на Патриотите в миналия парламент, в Изборния кодекс, за мораториума за дървесината, закона за бурките и "най-важното - последователната работа по спирането на влиянието и отстраняването на антибългарската партия ДПС и техните протурски клонинги".

Председателят на НФСБ заяви, че заедно с Атака и ВМРО ще работят за реформа в енергетиката, ускоряване на проучванията за нефт и газ в Черно море, националната сигурност и идеята "полицай във всяко село".

"Ние сме "за" България в Шенген, "за" по-тясно сътрудничество между НАТО и ЕС и "за" това България да стане фактор на Балканите и да търси съюзници в подкрепа на своите национални интереси. Да преодолеем партийния егоизъм, България над всичко!", завърши речта си Симеонов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови