Сидеров: Призовах ГЕРБ и БСП да направят заедно правителство на спасението

OFFNews 30 ноември 2016 в 08:06 5571 8

"Ако Ердоган пусне бежанци, не три милиона, а 100 000 това е много опасно за България. Не може такова нещо да се случи в период на междувластие", заяви лидерът на Атака Волен Сидеров пред Нова телевизия.

Той разкри част от темите, обсъждани на вчерашното заседание на КСНС.

"Направих апел към ГЕРБ и БСП да преосмислят. И двете партии прекалено рано казаха, че няма да съставят правителство в рамките на сегашния парламент. Имаме нови обстоятелства, имаме бунтове. Призовах ги да направят кабинет на спасението, който да бъде подкрепен от почти всички", каза Сидеров.

Той е сигурен, че Обединените патриоти ще имат висок резултат на бъдещи избори.

"В момента сме в ръст", каза Сидеров.

Сидеров коментира и изявлението на Валери Симеонов шестима от досегашните министри заслужават да запазят постовете си. Според него имена на министри в бъдещ кабинет не са обсъждани.

"Борисов каза, че не иска да участва с министри в евентуален нов кабинет. Аз нямам амбиция да ставам министър", каза още Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

1

Лопе де Вега

30.11 2016 в 08:26

Тоя пак изпълзя! И акъл раздава! Абе аланкоолу, стой си при паткиотите и мирувай там. Нали ще правите правителство с ГЕРБ? Направете го, белким се присламчите по-близо до копанята на боко. Това, че не щеш да ставаш министър е описано отдавна в една басня. Знаеш ли коя?

Поздрав!