СДС не иска да говори с Нова република без партньорите си от РБ

OFFNews 25 април 2017 в 18:03 3553 3

Снимка БГНЕС

СДС не иска да говори с Нова република без партньорите си от Реформаторския блок. Това стана ясно днес след среща на "Раковска" 134.

Нова Република поиска днес работната среща със СДС по темите за предоговаряне на цената на природния газ и монопола при собствеността на акцизните складове на горивата.

Тя се състоя, но не по същество, а само СДС да информира Нова република, че няма как да има дискусия между десните, ако в нея не са включени всички формации от РБ.

Същевременно Политическият съвет на РБ изпрати позиция след днешното си заседание, в която се посочва, че "РБ не приема опитите за продължаване на сепарирането на десницата, не обсъжда и не отговаря на покани, които са изпратени не до органите на Блока, а само до част от партиите."

"Относно предоговаряне на условията за доставките на газ от „Газпром“ към България РБ ще изрази своята позиция, като изпрати своето становище до председателя на Народното събрание и Парламентарните групи, които утре ще обсъждат официалната позиция на България", пише още в позицията на Политическия съвет на РБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

2

Victimized

25.04 2017 в 18:15

Новия десен политически проект, щял да се казва " ГреДа България"...