Радев отива на откриването на форум за социално предприемачество

OFFNews 30 март 2017 в 06:28 2129 1

Радев отива на откриването на форум за социално предприемачество

Президентът Румен Радев ще участва в откриването на Шестия европейски форум за социално предприемачество, който се открива в Палата № 6 на Международния панаир в Пловдив.

В европейския форум за социално предприемачество участват повече от 100 социални предприятия и кооперации от над 16 страни, които подпомагат осигуряването на заетост на хората с увреждания.

В рамките на събитието ще се проведе и Европейска конференция на тема „Социалното предприемачество – принос за устойчива социална икономика и развитие на пазара на труда в Европа“.

Организатори на международното събитие са Европейската комисия, Европейският икономически и социален комитет, Министерството на труда и социалната политика, Европейската конфедерация на производствените кооперации и социални предприятия, както и Националният съюз на трудово-производителните кооперации и 8 национално представени неправителствени организации.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9009

1

Dobrin Valkanov

30.03 2017 в 07:20

Когато минималната заплата стане 600 Евро, а минималната пенсия също толкова - тогава бих казал ,че сме в Европа и че България е СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА.Просто мнение...