Радев не иска да каже знаел ли е за уседналостта за всички избори

OFFNews 06 април 2017 в 15:35 4168 4

"България е парламентарна република. Всички промени на законите се извършват в парламента. Нека да няма драма, партиите ще имат достатъчно възможност в парламента да решат"

Това заяви пред Bulgaria ON AIR президентът Радев. Той обаче не пожела да отговори дали е бил запознат с промените в закона за българското гражданство.

Промените в закона за българското гражданство, с които се въвежда принципът на уседналост при гласуване, са поискани от президента Румен Радев на среща на „Дондуков” 2. На срещата е присъствала и министърът на правосъдието Мария Павлова, твърди от своя страна вече бившият директор на дирекция "Съвет по законодателството" Любомир Талев.

Вчера Талев обяви, че секретарят по правните въпроси на президента проф. Емилия Друмева и нейни съветници са автори на законопроекта, той е съгласуван с Павлова и в голяма степен е дошъл готов от президентството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

5

Лопе де Вега

06.04 2017 в 16:42

Веднага се забърка в мръсната част на политиката. Ама не ми казвайте, че е нов, неопитен и просто по човешки е сгрешил. Той си е избрал съветниците и именно за това, да му показват мините, заложени от противника. Ако не могат - той си е виновен. Спешно да си намери подходящи и да прогони неспособните да му помагат.

Поздрав!