Радан Кънев: И тримата от ЦУМ са публично известни като масони

OFFNews 26 април 2017 в 15:59 9820 3

Политическият съвет на Нова Република е удовлетворен от ангажимента на служебния кабинет и ГЕРБ за активна българска позиция по преговори ЕК – Газпром за цената на природния газ.

"Надяваме се тази позиция да стане по-силна, чрез активна дипломация с Полша и Балтийските републики, която да доведе до компенсации за минали периоди и подписване на нов договор с Газпром, при по-добри условия", казват от формацията на Радан Кънев.

Нова република настоява българската позиция да бъде публично оповестена предварително и подложена на обществено и експертно обсъждане.

От Нова република коментират и срещата на главния прокурор Сотир Цацаров с бизнесмена Сашо Дончев: "Изразяваме тревога от проведената нерегламентирана среща на главния прокурор с крупни бизнесмени, на която са обсъждани енергийни, медийни и политически теми.

Припомняме, че по предложение на политиците от Нова Република, 43 НС задължи всички магистрати да декларират принадлежността си към тайни организации, в това число масонски ложи. А и тримата от ЦУМ са публично известни като масони", коментират от дясното обединение. 

Те настояват ГЕРБ, като представител на ЕНП, която декларира, че ще представлява и българските десни избиратели в 44 НС, да поиска анкетна комисия, която след изслушване на засегнатите страни и на специалните служби да установи причините за проведената нерегламентирана среща и съдържанието на проведените разговори, да установи връзката между проведената нерегламентирана среща и членството на участниците в масонски ложи и други тайни организации.

Нова Република декларира готовността си да продължи да съдейства на всички власти и да проведе консултации с десни и реформаторски политически партии по тези важни за националния интерес въпроси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

6

Стефан

27.04 2017 в 01:52

Е как, та как ... Те така:
"Аз, Тайният Член на Тайна Организация, заемайки Държавна Служба, тайно декларирам, че съм Таен Член на Тайна Организация.
Горното написах собственоръчно, за верността му не се подписвам."
Дата, място. Подпис: "не е положен"

15256

1

mendi

26.04 2017 в 17:10

"задължи всички магистрати да декларират принадлежността си към тайни организации"

ХА-ХА-ХА!
Е то какви ще та тия тайни организации като биеш тупаня че си им член!?!?
Егати маипапа!!!